Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 3 yaralı

Malatya-Sivas Karayolunda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişide yaralandı.

Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 3 yaralı
03 Mart 2018 - 18:27 - Güncelleme: 05 Mart 2018 - 04:46

HASAN ERYILMAZ/ Malatya-Sivas Karayolunda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Malatya-Sivas Karayolu üzerinde Arguvan yol ayrımında meydana geldi.

İki aracın çarpışması sonucu her iki araçta bulunan Hatice Çolak ve Halit Güler olay yerinde hayatlarını kaybederken Murat Kadıoğlu (47), Mahmur Kaygusuz (34), Kaya Çolak ( 57) ve Mustafa Çolak (40) ise ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Yaralılardan 2’isinin durumun ağır olduğu öğrenilirken olay yerinde güvenlik güçlerinin yaptığı incelemenin ardından hayatlarını kaybeden Hatice Çolak ile Halit Güler'in cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası hurdaya dönen araçlar olay yerinden çekici yardımı ile kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada ölü sayısı 3’e yükseldi

Malatya-Sivas karayolu 25'inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 3’e yükseldi. 

Dün gece Malatya-Sivas Karayolunda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan feci kazada Hatice Çolak(80) ve Halit Güler (65) olay yerinde hayatlarını kaybetti 4 kişi ise yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Çolak’ın da (40), yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Kaza kurbanı 3 kişinin cenazeleri yapılan otopsi işlemlerinin ardından bugün Yazıhan ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile çok sayıda kişi katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum