Kapalı yöntem ile safra kesesi ameliyatı yapıldı
Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'nde Kapalı Cerrahi yöntemi ile ameliyat işlemlerine başlandı.
Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'nde Kapalı Cerrahi yöntemi ile ameliyat işlemlerine başlandı.
Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Saim Berçin'in göreve başlaması ile birlikte ilçe genelinde bugüne kadar yapılmayan kapalı cerrahi yöntemi ile ameliyat işlemlerine başlandığı belirtildi.
Op. Dr. Saim Berçin'in hastanede göreve başlaması ve Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastaneye laparoskopi cihazının temin edilmesi ile beraber; ilk laparoskopik cerrahi yöntemi ile ameliyatlar 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde 2 adet Safra Kesesi ameliyatı yapılarak gerçekleştirildi.
Yapılan bu işlemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Op. Dr. Saim Berçin, hastanede genel cerrahi branşı ile ilgili ameliyatları rahatlıkla gerçekleştirebileceklerini, hastaların memnuniyetini arttırmak ve daha nitelikli hizmet almalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.







YORUMLAR