Karadaş Mazbatasını alarak göreve başladı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti 7. Olağan Genel Kongresi’nde ilçe başkanlığı görevine seçilen Nuri Karadaş mazbatasını alarak göreve başladı.

Karadaş Mazbatasını alarak göreve başladı
26 Eylül 2020 - 00:03 - Güncelleme: 26 Eylül 2020 - 00:27
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti 7. Olağan Genel Kongresi’nde ilçe başkanlığı görevine seçilen Nuri Karadaş mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbata töreninin ardından partililerle AK Parti İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelen Karadaş, seviyeli ve demokratik bir kongre sürecini geride bıraktıklarını belirterek, partililere ve kongre delegelerine teşekkür etti. 

Kongre sürecinin geride kaldığını belirten Karadaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında,"İlk günkü aşkla diyoruz, çünkü AK Parti her şeyden önce aşk hareketidir. Bir sevda, bir dava, bir gönül hareketidir. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Akçadağ olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimizin güvenini boşa çıkarmadan, canla başla of bile demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Akçadağ'da AK Parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023 - 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. "diye konuştu 

YORUMLAR

  • 0 Yorum