Kick Boks Rüzgarı İzmir'de Esiyor

Türkiye Kick Boks Şampiyonası 27-03 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonunda strart alıyor.

Kick Boks Rüzgarı İzmir'de Esiyor
26 Mayıs 2015 - 12:37 - Güncelleme: 26 Mayıs 2015 - 13:42

Türkiye Kick Boks Şampiyonası 27-03 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonunda  strart alıyor.

Türkiye Kick Boks Federasyonun faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına  Dünya Kick Boks Federasyonu (W.A.K.O ) As Başkanı Salim Kayıcı, Türkiye Kick Boks Federasyonu As Başkanı Recep Ece,Kick Boks Federasyon Yetkilileri,İzmir İl Temsilcisi İsam Akgül, İzmir İli  Kick Boks Hakem Komite Başkanı  Ahmet Tül ,Kick Boks müsabakalarında görev alacak hakemler ve 81 ilden gelen antrenör ve sporcular  hazır bulundular.

İzmir’de, 8 gün  devam edecek olan müsabakaların öncesinde Dünya Kick Boks Federasyon ( W.A.K.O ) Başkanı Salim Kayıcı , müsabakalarda görev alacak hakemlere, antrenörlere toplantı düzenleyerek bilgilendirdi .Ayrıca Kick Boks sporunun son yıllarda atak yaparak yaygınlaştığını ve bunun daha da yaygınlaştırılması  gerektiğini, Kick Boks sporunun saldırı sporu olmadığı ve savunma sporu olduğu hakkında bilgi   bilgi vererek Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan antrenörlere, sporculara  , hakemlere ve İzmir İl Temsilcisine teşekkürlerini ve başarı dileklerini sundu.

İzmir İl Temsilcisi İsam Akgül’de , Türkiye Kick Boks Şampiyonasının İzmir’de, yapılmış olmasının bir ayrıcalık olduğunu ve şampiyona için gelen misafirlerin  kendiler için çok önem taşıdığı ve misafirlerin her bakımdan rahat etmeleri için yardımcı olacaklarını söyledi. Akgül  Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan ve görev alan herkese iyi dileklerini sundu Toplantının ardından müsabakalarda katılacak sporcuların  tartıları başlayarak  start aldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum