Koronayı yenen Karaaslan taburcu oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesi eski Belediye Başkanlarından Bayram Karaaslan 18 gün süren tedavisinin ardından korona virüsü yenerek, hastaneden taburcu edildi.

Koronayı yenen Karaaslan taburcu oldu
11 Şubat 2021 - 01:21 - Güncelleme: 11 Şubat 2021 - 09:18
Malatya'nın Akçadağ ilçesi eski Belediye Başkanlarından Bayram Karaaslan 18 gün süren tedavisinin ardından korona virüsü yenerek, hastaneden taburcu edildi.

Geçtiğimiz günlerde korona virüs şüphesiyle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Akçadağ ilçesi eski Belediye Başkanlarından Bayram Karaaslan korona virüsü yenip, sağlığına kavuştu.

Hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahata çekilen, tedavi gördüğü süreçte sağlık çalışanlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade eden Karaaslan,"  Sağlık durumumuz hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini ileten İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya ,Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk'e, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Perdeci'ye  hemşire,  hasta bakıcı, temizlikçi olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına ayrıca telefonla arayarak iyi diklerini ileten dualarını bizlerden esirmeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun." dedi

Korona virüsün çok zor bir hastalık olduğunu belirterek  vatandaşlara uyarılarda bulunan Karaaslan, " Bu salgını kimse hafife almamalı çok zor bir hastalık kimse bana bir şey olmaz demesin.Virüs genç, yaşlı dinlemiyor lütfen herkes tedbirlere uysun." diye konuştu


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum