Malatya'da ürküten tablo..

Son dönemlerde Covid-19 vakalarının arttığı Malatya’da ürküten tablo.

Malatya'da ürküten tablo..
15 Eylül 2020 - 00:15 - Güncelleme: 15 Eylül 2020 - 00:18
Son dönemlerde Covid-19 vakalarının arttığı Malatya’da ürküten  tablo.

Malatya'da bugün 33 kişi vefat ederken, Akçadağ ilçesi'ne bağlı Büyükçimiş Mahallesi'ndeki evinde  yeni tip korona virüs (Covid-19) hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilen, Bektaş Kaya’nın cenazesi ise uzun bir süre bulunduğu yerden alınamadı.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan'ın girişimleri sonrası akşam saatlerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait cenaze nakil aracıyla Malatya Şehir Mezarlığı'na getirilen Bektaş Kaya'nın cenazesinin buradaki işlemlerin ardından Akçadağ ilçesine gönderileceği öğrenildi.

Akçadağ genelinde korona vakalarında ciddi artış yaşandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan," İlçemiz genelinde hem vaka sayısında hem de ölüm sayısında çok ciddi bir artış var. Bugün Büyükçimiş Mahallesi'ndeki evinde  yeni tip korona virüs (Covid-19) hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Bektaş Kaya'nın cenazesi uzun bir süre evinden alınamadı. Bir çok yetkili isimle görüştük sabah 11.00 sıralarında hayatını kaybeden Bektaş Kaya'nın cenazesi akşam saatlerinde  personel olmadan gönderilen cenaze nakil aracı ile şehir mezarlığına kaldırıldı. Bektaş Kaya'nın cenazesi şehir mezarlığındaki yıkama işlemlerinin ardından yarın ilçemizde defin edilecek.

Diğer taraftan ilçe genelindeki kara tablo her geçen gün artarak devam ediyor. Endişeliyiz çünkü gözlerimiz önünde insanlarımız hayatını kaybediyor." diye konuştu 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum