Malatya Kaptaj'da Patlama: 4 Yaralı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kaptaj İçme Suyu Şebeke hattında bulunan bir depoda klor tüpü patladı.

Malatya Kaptaj'da Patlama: 4 Yaralı
23 Ağustos 2015 - 00:02 - Güncelleme: 23 Ağustos 2015 - 00:03

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kaptaj İçme Suyu Şebeke hattında bulunan bir depoda klor tüpü patladı. Patlamaya müdahale eden 4 işçi ise yaralandı. 

Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi Kapılık mevkiinde yer alan Büyükşehir Belediyesi’ne ait şehrin içme suyunu karşılayan Kaptaj işletmesinde akşam saatlerinde depo kısmında yer alan bir klor tüpü patladı. Patlamaya hemen müdahale eden 4 çalışan hafif şekilde yaralanırken, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçilerin hayati risklerinin olmadığı öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre patlamanın klor tüpünün vanasındaki fabrikasyon hatasından kaynaklandığı belirtilirken, içme suyu şebekesinde bir problemin olmadığı açıklandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • bir çalışan
    8 yıl önce
    geçmiş olsun arkadaşlara gündeüzbeydeki bu su kaynak yeri mangal vadisine döndü mesire alanı gibi kullanıyor kayseli genel müdürler ve çakırın genel sekreteri arif mengüç tarafından beyfendi bu sıcak günlerde orda kalıyor ağırlanıyor gerçektten malatya sahipspz rabbim bille bu nusubetleri bunlara ayıkması için veriyor bedava çıkan suyu bze yüksek para ile ödetiyorlar daire aşkanlarının maaşları çıka diye altlarındaki sıfır arabalar odadaki sıfır klimalar büro malzemeleri nerden çıkacakki