"Malatya'dan beklentim çok"

MHP’nin Antalya'da düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısına Malatya Teşkilatı tam kadro katıldı. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Bahçeli ile ikili görüşmeler yaptı.

"Malatya'dan beklentim çok"
13 Şubat 2018 - 00:01 - Güncelleme: 13 Şubat 2018 - 01:00

MHP’nin Antalya'da düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısına Malatya Teşkilatı tam kadro katıldı. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Bahçeli ile ikili görüşmeler yaptı.

Antalya'da düzenlenen partisinin il ve ilçe başkanları toplantısında konuşan Bahçeli,”‘’Dibi görünmeyen kuyulardan su içmedik, içmeyeceğiz. Olayların perde arkasını görmeden öne çıkmadık, çıkmayacağız. Dünyevi menfaatler uğruna geçmişi silmedik, Aksine hizmet etmeyeceğiz. Her zaman olduğu gibi ihanet kuşatmasını dağıtacağız. Onun bunun önünde el pençe divan durmayacağız’ diye konuşmasına devam eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, ‘’MHP bu ruh, bu inanç ve bu kabulleniş kapsamında yoluna devam edecektir. Siyaseti mert ve adam gibi yaparak verdiği sözleri tutacak, her fedakarlığı Türk Milleti için yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, her şeye rağmen Türk milleti için yaptıkları ve yapacakları fedakârlıkta hiçbir zaman sınır tanımadıklarını, hiç de nokta koymayıp eğilmediklerini, bükülmediklerini belirterek "Bu yolda gecikmedik, düşmedik, üşenmedik, dinlenmedik, yılmadık yozlaşma akınına gururumuzla direnç gösterdik, şiddetli operasyon ve oyunlara karşı devasa duruş sergiledik, seviyesizlere karşı seviyeli durduk, iftiralara karşı davanın iffetini koruduk. Özellikle 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel seçiminden sonra akla hayale gelmeyecek saldırılar gördük, hamdolsun teslim olmadık acizlik göstermedik oyunları bozduk, oyuncuları bozguna uğrattık bunu hep birlikte yaptık" dedi.

İl ve ilçe başkanları toplantısında MHP Malatya İl Teşkilatı’nın kısa bir görüşme sağladığı Bahçeli’nin, Malatya’dan beklentisinin çok olduğunu ve bu başarının mevcut kadroların birlikte çalışması sonucunda sağlanacağına inandığını belirttiği öğrenildi.

MHP Malatya teşkilatı'nın ,Antalya kampında Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ,Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu,MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay ile de birer görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum