Malatyaspor'un kampı 4 Eylül'de sona erecek

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Bolu Abant kampı, 4 Eylül Cuma günü sona erecek.

 Malatyaspor'un kampı 4 Eylül'de sona erecek
01 Eylül 2020 - 00:00 - Güncelleme: 01 Eylül 2020 - 23:16
 Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Bolu Abant kampı, 4 Eylül Cuma günü sona erecek.

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Ağustos'ta Malatya'da başlayan ve 17 Ağustos'ta Bolu Abant'ta kampa devan eden Yeni Malatyaspor, 4 Eylül Cuma günü kampı sonlandıracak. Kampta fiziki olarak güçlenmenin yanı sıra, transfer ettiği futbolcularla kadrosunu da güçlendiren Yeni Malatyaspor, bu süreçte 5 yeni isme imza attırdı.
Sarı-siyahlılar Kosovalı golcü Jetmir Topalli, Arjantinli orta saha oyuncusu Zuqui, Perulu merkez orta saha Gueva ve Arjantinli kaleci Herrera'yı kadrosuna kattı.

Kampın ardından 2 gün izin kullanacak Yeni Malatyaspor, 7 Eylül Pazartesi günü Malatya'da tekrar toplanacak.Yeni Malatyaspor, Malatya'daki hazırlıkların ardından sezonun ilk maçı olan Karagümrük karşılaşması için İstanbul'a gidecek.



İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum