MHP heyetinden Akçadağ ziyareti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı beraberindeki heyet ile birlikte Akçadağ ilçesi'nde bir dizi temaslarda bulundu.

MHP heyetinden Akçadağ ziyareti!
16 Şubat 2021 - 01:10 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 - 02:47
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı beraberindeki heyet ile birlikte Akçadağ ilçesi'nde bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Akçadağ İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Başkan Samanlı burada  Kaymakam Hulusi Teke  ile bir süre görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. 

Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüklerini  ziyaret eden Başkan Samanlı Muhtarlar Derneği'nin  toplantısına da katılarak mahalle muhtarların sorunlarını dinledi.

AK Parti İlçe Başkanlığı’na da ziyarette bulunan Samanlı burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülkenin dört bir yanında, tüm ihanet şebekelerine rağmen dik duruş sergilemekten ve ittifakımızdan bir an olsun taviz vermeyeceğiz, Bu ülke birkaç hainin sözüyle değil, bizlerin kanıyla, canıyla kuruldu. Bizler var oldukça cumhur ittifakı var olacak. İçtimai sorunlar çıkaran güruhun haddini bildirmek de, akıttığı zehri bertaraf etmek de bizlere düşüyor. Dün ellerimizle toprağa verdiğimiz şehitlerimizin kanını yerde koymayacağız. Türkiye’nin eli kanlı terör örgütü PKK ve onun işbirlikçileri ile olan mücadelemiz durmaksızın devam edecek. Şehitlerimize ve ailelerine olan borcumuzu imtina ile ödeyeceğiz ve bu borcun ilk aşaması hiç şüphesiz, müsebbipleri en ağır şekilde cezalandırmak olacak. Hiç kimse vatanımızın düzen ve huzurun bozma teşebbüsüne yeltenemeyecek. Huzur bozuculara ve bölücülere, Cumhur İttifakı’nın sert yumruğu ile misliyle karşılık vereceğiz." ifadelerini kullandı

Daha sonra Akçadağ Belediyesi’ne ziyarette eden Samanlı,  Belediye ziyareti sonrasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Esnafın pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirten Başkan Samanlı, "Bu zorlu süreçlerden kurtulmamız için yerli ve milli olana yönelmemiz gerekiyor. Tüm yurtta esnaf desteklenmeli ve gereken desteği önce vatandaştan görmelidir. Bizim vatandaş olarak bu konudaki ilk vazifemiz hiç şüphesiz küçük esnafa sahip çıkmak ve alışverişimizi ondan yapmaktır." dedi

Başkan Samanlı'nın son durağı  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı oldu. Buradaki toplantıya başkanlık eden Samanlı, "Partimizin ilçe yönetim toplantısında bir araya geldik. Fikir beyanlarımızı yaptık ve ilçe başkanlımız adına bazı önemli kararlar aldık, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu 

     

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum