MHP'den Aday Adaylık Süreci Sone Erdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasım seçimleri öncesi aday adayı olan Hakan Yılmaz, Mehmet Avcı ve Serdar Yıldız’ı kamuoyuna deklare etti.

MHP'den Aday Adaylık Süreci Sone Erdi
07 Eylül 2015 - 15:17 - Güncelleme: 07 Eylül 2015 - 19:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasım seçimleri öncesi aday adayı olan Hakan Yılmaz, Mehmet Avcı ve Serdar Yıldız’ı kamuoyuna deklare etti. 

İl binasında yapılan basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Mehmet Erdem, ‘’1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde partimizden aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın 6 Eylül saat 17:00 itibariyle aday adaylık başvuru süreci sona ermiştir. Bugün iki arkadaşımızla Genel Merkezimize yapmış olduğu müracaattan sonra Malatyalı hemşirelerimizle kucaklaşmak için toplanmış bulunmaktayız. Terörün tavan yaptığı böyle bir zaman diliminin yaşanmadığı bir zaman diyorum. En son Aylan bebeğimizin de kıyıya vurması herkesin yüreğini sızlatmıştı. Daha rahat bir hayat sürmek için kendi ülkelerini terk eden herkese Allah yardım etsin diyorum. Bazıları diyor ki insanlık kıyıya vurdu belki doğrudur bu tespit. Esas kıyıya vuran Büyük Orta Doğu Projesi'dir. Maalesef aramızda eş başkanlar var. Hatırlarsanız bir ülkenin yetkili ağzı Kuzey Afrika olmak üzere Orta Doğu ve kısmen Orta Asya ülkelerinden oluşan 22 ülkenin sınırları ve ideolojileri değişecek demişti. Bugünkü olaylarda onu gösteriyor.

Terör ülkemiz de zirve yaptı. Dünkü terörde hayatını kaybeden, şehit olan insanlarımızın sayısı belli değil. Yetkili ağızlar hala bir rakam veremediler. Şu kadar milletvekili verilseydi bu böyle olmazdı diyenler var. Demek ki alamadınız başlattınız. Bu anlam çıkıyor. Bu şartlar içerisinde 1 Kasım'da seçim yapılacak. Temennimiz odur ki seçim sonucu ne olursa olsun huzurlu bir seçim olsun. Seçmenlerimizin tercihi ne olursa olsun, ona da saygı göstereceğiz’’ dedi.

Aday Adayı Hakan Yılmaz da, yaptığı açıklama da şunları söyledi:

‘’Malumunuz olduğu üzere 25’inci dönem Malatya milletvekili yarışında Milliyetçi Hareket Partisi'nde ben ikinci sıra adayıydım. Şu veya bu sebeple, belki de yeterince kendimizi ifade edemedik. Yeterince vatandaşlarımıza ulaşamadık ama istediğimiz başarıyı geçen dönem Malatya'da yakalayamadık. Bu dönem ben ve çok sayıda Milliyetçi Hareket Partili arkadaşım, ülküdaşım yine aday olduk. Allah’ın izniyle 26’ıncı dönemde hedeflerimizi, davamızı vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatacağız ve Malatya'da milletvekilleri çıkaracağız. 1 Kasım Malatya Milliyetçi Hareket Partisi için bir dönüm noktası olacaktır. Güneydoğu da şehit olan tüm kardeşlerimin acısını yürekten paylaşıyorum. Açılım adı altında bir filimle 13 yıldır ülke idare ediliyor. Açılım adı altında verilen müsaadelerle ülkemiz silah ve bomba deposuna döndürüldü. Teröristler memleketimizin tüm köşelerine yerleşti. Ondan sonra da devletin başı çıkıyor diyor ki 400 milletvekili verseydiniz bunlar olmazdı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bilge lideri döne döne söyledi, terörle müzakere olmaz, mücadele olur dedi. Söylediklerinin hepsi bir bir çıkmıyor mu? Bölgedeki insanlar bizim kardeşlerimiz. Batı’daki, Doğu’daki hepsi bizim kardeşimiz. Biz aynı kıbleye dönüp namaz kılan, birbirinden kız alıp veren insanlarız. Ülkenin şu an içine düştüğü durumun sebebi şu anki iktidar partisi AK Parti'dir. Sevgili Malatya halkı lütfen artık uyanın, bu filime artık bir son verin."

Aday Adayı Serdar Yıldız ise, ’’Dün gece Hakkari Dağlıca bölgesinde şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı süreçte 26’ıncı dönem milletvekilliğine aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

Aday Adayı Mehmet Avcı ise, yaptığı konuşma da, "İl başkanım ve diğer aday adayı arkadaşlarımın da dediği gibi, 1 Kasım seçimlerinde bu güne kadar içimde biriktirdiğim bu sevdamı millet vekilliği aday adaylığımı ortaya koyarak halkımıza hizmet etmenin bir yarışı içinde kendimi görmek istiyorum. Buradan teşkilattaki arkadaşlarıma yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum