Otomobil takla attı: 1 ölü 3 yaralı

Malatya'da otomobilin takla atarak devrilmesi sonucunda meydana trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Otomobil takla attı: 1 ölü 3 yaralı
19 Aralık 2017 - 00:01 - Güncelleme: 20 Aralık 2017 - 19:47

HASAN ERYILMAZ/ Malatya'da otomobilin takla atarak devrilmesi sonucunda meydana trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik Mahallesi'nde meydana geldi.

Kahramanmaraş istikametinden gelerek Malatya istikametine seyir halinde olan Mehmet Coşkun yönetimindeki 46 EF 095 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi.Kazada Erol Coşkun öldü,sürücü Mehmet Coşkun ile Fatma Coşkun,Ali Coşkun yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erol Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi.Erol Coşkun'un cesedi, otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken,yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan sürücü Mehmet Coşkun'un hayati tehlikesinin bulunduğu kazayla ilgili Jandarma ekiplerinin başlattığı tahkikat sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum