Şamil Tayyar twitter'da, Hakan Şükür ekranda patladı!

AK Parti milletvekilleri Şamil Tayyar ve spor yorumculuğu da yapan Hakan Şükür, Beşiktaş Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle şok değerlendirmelerde bulundu. Olayların farklı bir amaç taşıdığını belirten Tayyar ve Şükür, Gezi olaylarına atıfta bulundu. Şamil Tayyar, "Her yer Taksim, her yer direniş" diye slogan atanlar için "Şerefsizler" dedi.

 Şamil Tayyar twitter'da, Hakan Şükür ekranda patladı!
23 Eylül 2013 - 10:47

Türk futbolu dün gece oynanan Beşiktaş Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle kara bir gün yaşadı. Galatasaray'ın 2-1 önde olduğu karşılaşmanın son saniyelerinde yüzlerce taraftar Kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasına giden Melo'nun hareketini bahane ederek sahaya girdi ve Taksim Gezi Parkı olaylarında görmeye alışık olduğumuz anların yaşanmasına neden oldu. 

Doğrudan polisi hedef alan yüzlerce taraftar yerlerinden söktükleri koltuklarla adeta meydan muharebesine gider gibi sahaya girdi. Yedek kulübelerinde bulunan ve sana kenarında güvenlik güçlerinin oturduğu sandalyeleri de ellerine alan gözü dönmüş grup adeta terör estirdi. 

Maç sonrası yorum ve değerlendirmeler de aynı sertlikte oldu. 
 
Sahaya girerek ortalığı savaş alanına çeviren taraftara yönelik tepkiler de dikkat çekti. 

ŞEMİL TAYYAR: ŞEREFSİZLER...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bazı grupların sahaya girerken "Her yer Taksim, her yer direniş" şeklinde slogan atmalarını "şerefsizlik" olarak değerlendirdi. Tayyar, Twitter adresi üzerinden "Taraftar kılıklı çapulcular sahayı bastı! Her yer Taksim her yer direniş diye slogan atıyor! Şerefsizler... Federasyon çapulcu ve onlara destek veren kulüplere karşı ağır tedbirler almalı, Meclis gerekirse kanun çıkarmalı." çağrısında da bulundu.
 
 HAKAN ŞÜKÜR: AMAÇ BAŞKA

Olaylara bir tepki de AK Parti Milletvekili ve Spor Yorumcusu Hakan Şükür'den geldi. "Olayları başlatan grubun başka amaçları vardı" diyen Lig Tv yorumcusu Şükür, yaşanan bu olayların saha içinde yaşanan gerginlikler, Melo veya başka bir futbolcunun yaptıklarıyla ilgisi olmadığını söyledi. 

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum