Silahlı kavgada kan aktı: 2'si ağır 4 yaralı

Malatya’da iki grup arasında yaşanan kavgada 2'si ağır 4 kişi pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Silahlı kavgada kan aktı: 2'si ağır 4 yaralı
18 Ocak 2018 - 00:01 - Güncelleme: 18 Ocak 2018 - 19:49

HASAN ERYILMAZ/ Malatya’da iki grup arasında yaşanan kavgada 2'si ağır 4 kişi pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çirikpınar Mahallesi Pınarönü sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Pınarönü sokakta iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateş sonucu Ahmet A. (22), Ahmet K. (26), Mehmet A. (25), Yunus Ö. vurularak yaralandı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan durumu ağır olan Yunus Ö. ile Ahmet A. Turgut Özal Tıp Merkezine diğer yaralılar  Ahmet K. ile Mehmet A. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan şüphelilerin Çirikpınar mahallesi içerisinde bulunan bir park istikametine kaçtığı ihbarı üzerine polis ekipleri bölgedeki parkta arama çalışması yaptı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin olayın yaşandığı sokakta 15'e yakın boş kovan bulduğu olayla ilgili polis ekiplerince başlatılan inceleme sürüyor. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum