Terör Olaylarına Tepki

Son günlerde artan terör olaylarına bir tepkide Norşin İlim ve Tasavvuf Derneği'nden geldi.

Terör Olaylarına Tepki
17 Eylül 2015 - 12:58 - Güncelleme: 17 Eylül 2015 - 19:14

Son günlerde artan terör olaylarına bir tepkide Norşin İlim ve Tasavvuf Derneği'nden geldi. 

Dernek adına açıklama yapan Remzi Katkat, “Hain saldırıların hedefi olan ülkemizi korumak uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm asker ve polislerimize, Kabe-i Muazzama’da meydana gelen vinç kazasında şehit olan tüm hacı adaylarına yüce Allah’tan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yüce Allah’ın Kur’anı Kerim Enfal 73. Ayette Kafirler de aslında birbirlerinin dostları ve yardımcılarıdırlar. Eğer siz de öyle yapmazsanız, yeryüzünde büyük bir fitne ve fesat çıkar" buyurarak en az kafirler kadar birbirimize dost olup yardımlaşmadığımız zaman yeryüzünde büyük bir fitne ve fesat çıkacağını bildirmesine, Kainatın Efendisi’nin (sas) "Ey!Allah’ın kulları kardeş olunuz, benden sonra birbirlerinizin boyunlarını vuracak kafirlere dönmeyiniz" ikazlarının şuuruna varamamanın neticesi olarak bugün ülkemiz şehit haberleri ile sarsılmakta ve bunun neticesinde vatan bedeninin akciğerleri olan Kürtler ve Türkler asabiyetçilik hastalığı ile birbirlerine kırdırılmaya çalışılmaktadır" dedi.
Katkat, Müslümanların biz bu asabiyetçilik fitnesi ile meşgulken Yahudi etrafı mübarek belde kılınan Mescidi Aksa’nın minberini kirli ve kanlı postallarıyla çiğnediğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Mescidi Aksa’yı bu ümmetin şerefli, imanlı kadınları korumak durumunda kalmıştır. Konstantiniye Fatihi Sultan Mehmed Han’ın torunları, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin torunları olarak İslam kardeşliğini yaşama geçirmedikçe değil Mescidi Aksa bütün minberlerimiz kafirlerin postalı ile çiğnenecektir. Şu an kendini dokunulmaz ve kudretli sanan İsrail; kölesinin devesinin yularını tutarak Kudüs’ü teslim alan Hazreti Ömer’in yolunu yol edinen Mü’minler bugün halen varlar kıyamete kadar da var olacaklar. Sizin bütün kirli oyun ve aldatmacalarınıza rağmen Selahaddin Eyyubi’nin ve Sultan Fatih’in torunları tekrar Mescidi Aksa’yı işgalden kurtaracak ve o minberde omuz omuza Allah’ın huzurunda saf tutacaklardır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum