Yaygın'da içme suyu sevinci
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü su sıkıntısı olan mahallerde sondaj ve drenaj çalışmalarına devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü su sıkıntısı olan mahallerde sondaj ve drenaj çalışmalarına devam ediyor.
Battalgazi İlçesi Yaygın Mahallesi’nde yapılan sondaj çalışması sonucu su bulundu. Mahalle halkı büyük sevinç yaşarken Yaygın Mahalle Muhtarı Nihat Karataş, ‘Susuzluktan kurtulduk” dedi. Muhtar Karataş, “Yaygın Mahallesi Seküler mevkiinde su sorunumuz vardı. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Geldiler ve yaptıkları sondaj çalışması neticesinde suyu buldular. Bulunan suyu depoya verdiğimiz takdirde su sorunumuz tamamen çözülmüş olacak. Başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve ekibine teşekkür ederim. Yolları açık olsun” dedi.
Ayrıca daha önce Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çalışmalarını yürüten MASKİ Genel Müdürlüğü kendi binasına taşınarak hizmet vermeye başladı. MASKİ bundan sonra Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan hizmetlerin tamamını kendi binasında yürütecektir.







YORUMLAR