SAİD YALÇIN

SAİD YALÇIN

[email protected]

SEYRİ GÜZEL, SKORU KÖTÜ

10 Mayıs 2016 - 23:21

Samsun deplasmanında takımımız seyri güzel ama, skoru kötü bir karşılaşma ile play off ümidini tamamen bitirdi ve son maçı için şehre döndüler…

Aslında akla hemen iç saha karşılaşmasında Karşıyaka maçında galip gelinseydi, bu maça daha iyi motive olurduk düşüncesi hasıl olmakta. Nitekim geriye bakıp, iğdelediğimizde iç saha karşılaşmalarını “ah vah” dediğimiz bir çok karşılaşma ile karşı karşıya kalmaktayız. Keşke şu maçıda alsaydık , şimdi play of daydık demektense acilen yeni sezon için çalışmalara başlamak gerek diye düşünmekteyim. Bizlerde sizler gibi, keşkeleri çok olan karşılaşmaları bir kenara atıp, artık yeni sezonda hakikaten profesyonel bağlamda, bir kulüp olmanın yollarını aramalıyız ve yeni sezon için hedef belirlemeliyiz .

Profesyonel dedim evet, takımımız hiç profesyonel anlamda yönetilmedi. Hep amatör olarak yönetildik. Ve bunun acısını belki yönetim çekmedi ama vefakar, cefakar taraftarımız yaz kış demeden destek sürdüren o güzel taraftarlar çekti ve elbette bizler çektik .Sezona yönetimin anlamsız versiyonları sebebiyle, herkesi ikiye hatta üçe böldü. Basın tam anlamıyla zıtlaştı birbirleriyle. Akabinde taraftarda bu olaydan etkilendi. Kimisi A’cı oldu, Kimisi B’ci. Ortada kalan bizim gibileri ise hiç dinlenilmedi, salla gitsin misali oldu. Nasıl bizi dinlesinler yahu, o kadar çok takımın basın anlamında duayenleri var ki, başkan ve yönetimide elbetteki onlardan akıl alacak ve öyle devam edeceklerdir.

Bugüne kadar ptt 1.lig’de takım inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. İrfan Buz ve ekibi geldi takıma bir heyecan geldi. Belki play of olmadı ama, zor olan kanaatimce lig’de kalmaktı ve bu başarıldı. Bu başarı kimse kusura bakmasın, taraftarın ve teknik heyetin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşti. Bir teknik adam futbolcusunun her sorunu ile , iyi günde ve kötü günde hemfikir olup aynı düşüncelerle hareket etmeli. Başarı böyle gelir zaten bir futbol takımında. Bizler maç maç yorumladık takımımızı. Bazen eleştirdik bazen yere göğe sığdıramadık takımımızı. Bazen takım rehavete girdi üst üste maç kaybetti. Nitekim şahsım ve benim gibi düşünen çok değil, 3-4 basın destek oldu. Biliyorduk ki, 24 senelik bir tecrübemiz var. Ve biliyorduk ki İrfan Buz ve ekibi bu takımı ligde bırakacaktır.

Bu saatten sonra ve hatta bu dakikadan sonra acilen takımın önümüzdeki sene kadrosu kurulmalı ve hedef konulmalı. Biliyorsunuz ki takımımız her sene bir kaos yaşamakta ve lige hazırlık aşamalarına geç girmekte. Buda ligdeki gidişatımızı yerle bir etmekte. Bu olumsuz gelişmeler yaşanmaması için Onursal Başkan Ahmet Çakır, Adil Gevrekle yola devam diyecek se, yönetime hakikaten futboldan anlayan isimleri getirmeli.

Samsun karşılaşmasına gelince, hakikaten seyri güzel bir karşılaşma izledik. İki takımda play of için son çırpınışlarını sahada gösterdi. Her iki takımda iyi mücadele etti. En azından açık futbolu tercih etmeleri, seyri güzel bir karşılaşmanın oluşmasına sebeb oldu. Her iki takımda bu sene için play of ümitlerini yitirdi. Şahsım adına irfan buz ve ekibine teşekkür ediyorum. Onurlu futbolculara teşekkür ediyorum. Son maçımız Bolusporla. 1 puan al 44 ‘le sezonu kapa. En azından bir havamız olsun ….

YORUMLAR

  • 0 Yorum