YMS'de Kayseri Erciyes Mesaisi Başladı

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da üç günlük iznin ardından Kayseri Erciyes maçı hazırlıkları başladı.

YMS'de Kayseri Erciyes Mesaisi Başladı
12 Kasım 2015 - 00:00 - Güncelleme: 12 Kasım 2015 - 00:00

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da üç günlük iznin ardından Kayseri Erciyes maçı hazırlıkları başladı. 

Şanlıurfaspor maçının ardından izne ayrılan sarı-kırmızılı oyuncular Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak Erciyes maçının ilk çalışmasını yaptı.

Teknik Direktör İrfan Buz’un Almanya’da olması nedeniyle yer almadığı antrenmana, vizesini yenilemek için bulunduğu ülkesinden henüz dönmeyen golcü futbolcu George Akpabio katılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında yapılan idman dar alanda yapılan beşe ikinin ardından istasyon çalışmasıyla son buldu.

Bu arada hafif sakatlığı bulunan kaleci Vedat Kapurtu özel bir çalışmanın ardından antrenmanı yarıda kesti.

- “ŞEHRİ SEVDİM”
Takımın Nijeryalı futbolcusu Sunday MBA, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
MBA, Malatya’ya ve takıma alışma sürecini atlatıp atlatmadığı yönünde sorulan soruya, “Şehri sevdim. İnsanları da sıcak. Benim açımdan problem yok. Her şey güzel” şeklinde cevap verdi.

Nijeryalı oyuncu MBA, kendi performansıyla ilgili sorulan soruya ise, “Futbolun içerisinde var bu. Her zaman yüzde yüz olamıyorsunuz. Ama şuna inanıyorum. Benim kötü olduğum günlerde takım olarak kötü oynuyoruz. Umarım daha faydalı olurum takıma. Performansımın haftalar ilerledikçe daha da yükseleceğine inanıyorum” diye cevap verdi.

-“TAKIM RUHU YAKALADIK”
MBA, Şanlıurfaspor galibiyetiyle birlikte bir takım ruhu oluştuğunu kaydederek, “Şanlıurfaspor galibiyetiyle bir takım ruhu yakaladık. Ben inanıyorum ki; ligi iyi bir yerde bitireceğiz. Haftalar ilerledikçe daha iyi oynuyoruz. Ben başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

-“HOCANIN İNGİLİZCE BİLMESİ ÖNEMLİ”
Başarılı orta saha oyuncusu MBA, Teknik Direktör İrfan Buz’un yabancı dil bilmesinin yabancı oyuncular üzerindeki etkisinin sorulması üzerine ise şu cevabı verdi: “Tabi hocanın İngilizce bilmesi önemli. Bizim de adapte olabilmemiz adına önemli bir durum. Takım ruhunun yükselmesi adına bizim için avantaj bu. Hiçbir problemimiz yok hocamızla. İyi bir ilişkiye sahibiz” dedi.

-“İYİ OYUNCU HER YERDE OYNAR”
Oynadığı mevki itibariyle sağda ya da solda oynatılmasının kendisi için sorun olmadığını belirten MBA, “İyi bir oyuncu için hangi mevkide oynatıldığı çokta önemli olmamalı. İyi oyuncu her yerde oynar. Ben her yerde oynar, her yerde koşarım. Teknik direktörümüz beni nerede oynatırsa ben oynarım. Her yerde oynamaktan keyif alan bir oyuncuyum” dedi.

-“HEM RAKİPLER, HEM DE ZEMİNLE MÜCADELE EDİYORUZ”
Son olarak Kayseri Erciyes maçı ve iç sahada neden istikrarsız sonuçların alındığıyla ilgili konuşan Sunday MBA, “Zannedersem biz kendi sahamızda biraz da zeminle mücadele ediyoruz. Hem rakipler, hem de zeminle mücadele ediyoruz. Dışarıya çıktığımızda iyi zemin bulduğumuz zaman, zaten takım kendini gösteriyor. Ben iç sahadaki istikrasızlığı biraz zemine bağlıyorum” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum