Aslantaş AK Parti'yi Eleştirdi Kazgan'a Sahip Çıktı

CHP Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Osman Aslantaş"AK Parti Akçadağ'da " ‘Tavşan kaç tazı tut’ siyaseti yapıyor"dedi

Aslantaş AK Parti'yi Eleştirdi Kazgan'a Sahip Çıktı
08 Mart 2015 - 22:00 - Güncelleme: 09 Mart 2015 - 20:43

CHP Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Osman Aslantaş"AK Parti Akçadağ'da " ‘Tavşan kaç tazı tut’ siyaseti yapıyor"dedi

Temmuz ayında  inşaatına başlanacak olan 1 adet T tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi yapım işi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aslantaş,AK Parti iktidarının Akçadağ'da ‘Tavşan kaç tazı tut’ siyaseti güttüğünü ileri sürerek AK Parti'yi eleştirdi,Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a sahip çıktı.

Aslantaş,"AK Parti  Akçadağ ilçesine  'Cezaevi Kompleksi' sözü vermişti.Partinin milletvekilleri her Akçadağ ziyaretinde Akçadağ'a  'Cezaevi Kompleksi' yapılacak şeklinde açıklamalarda bulundular.Çok değil 1 yıl önce, AK Parti'nin Akçadağ'da düzenlediği mitinge katılan Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Bir pankart görüyoruz bizden bir cezaevi yatırımı istiyor Akçadağ. Biz Ali Kazgan bey, Öznur hanım ve milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla  bu konuyu Ankara’da görüştük. Akçadağ’a büyük cezaevi kompleksi planlıyoruz.Birinci aşamada bize arazisi tahsis edilen Güzyurdu köyünde 1000 kişilik bir kapalı cezaevinde 55 kişilik bir lojman başlıyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde. Bir küçük problemimiz var. Ali Kazgan beyle onu konuştuk dün devlet su işleri gelmiş, içinden bir sulama kanalı geçiyor o mesele hallolduğunda ona inşallah kısa sürede bununla başlayacağız.Ama bizde Malatya milletvekillerimiz, Akçadağlılar buraya bir kompleks daha istiyor bir arsa meselemiz var.İnşallah 30 mart’ta Ali Kazgan bey başkan seçildiğinde imar uygulamasıyla onu da çözüp ilave bir yüksek güvenlikli cezaevi ve bir açık cezaevi birlikte yapacağız inşallah.”diye konuşmuştu.

Peki sonra ne oldu? 'Cezaevi Kompleksi' için tahsis edilen yeri uygun bulmayan Adalet Bakanlığı'ı eski Adalet Bakanı ve Malatya Milletvekilleri tarafından verilmiş sözlere rağmen Akçadağ'da başka bir yer aranması yerine Doğanşehir'de yer aramaya kalktılar.Bu Akçadağ'a bir ihanettir"ifadelerini kullandı.

Aslantaş şöyle devam etti:"Temmuz ayında  inşaatına başlanacak olan 1 adet T tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi projesi Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın kişisel çabaları neticesinde Akçadağ'a kazandırılmıştır.Sayın Başkanın bu konudaki ısrarlı çabaları ve çalışmaları olamasaydı ben inanıyorum ki;1 adet T tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi projesini de Akçadağ'a kazandırmayacaklardı.

Ali Başkanın Akçadağ'da uygulamaya koymak istediği bir çok projesi var.Ama bu projelere parti destek vermiyor.Gördüğüm kadarıyla başkana ne milletvekilleri ne partinin il teşkilatı ne de büyükşehir belediyesi yardımcı olmuyor.Ali başkanın Akçadağ'da başarılı bir dönem geçirmesi istenmiyor.Adeta Ali Başkan yanlızlaştırılmış bir durumdadır.Akçadağlılar belediye başkanına sahip çıksın"diyen Aslantaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Bizlerin derdi Akçadağ'a hizmet gelmesidir.Bu noktada ideolojik ve siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakabilmeliyiz.Akçadağ'a bir tek çivi çakılmak istenirse,biz buna seviniriz"Şeklinde konuştu

 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • yusuf
    9 yıl önce
    sayın aslantaş ceza evi ve yüksek okul bir önceki dönemden kalma işlker... bir tane kazganın veya sizin yapmayı planladığınız ve tamamen size ait olan bir proje veya ekonomik bir stratejiniz varmı??? biz akçadağıda siyasetinide çok iyi biliyoruz sizde neler var onu bir türlü göremedik.
  • akçadağlı
    9 yıl önce
    sayın aslantaşa katılıyotum bu hükümet ne yaptı kçadağ için onu merak ediyorum
  • samet yılmaz
    9 yıl önce
    öncelikle osman bey ceza evi çok kolay bişey deyil akçadağda tahsis edilen yerle ilgili imar sorunu vardı tabiki bunlar aşılıp plana projeye uygun olması lazım chp gibi baştan savma işler yapılmıyor ayrıca akçadağda birlik beraberlik hiç bukadar güzel sağlanmamıştı belediye başkanımız ilçe başkanımız encümenlet teşkilat ve il başkanımız vekillerimiz istişare içinde sonuç olarak 1000 kişilik cezaevi yapılıyo keşke chp döneminde biraz devlet arazisi bıraksaydınız bu sorunlar olmazdı fitneye fesadagerek yok hizmet edenlerin arasını açamassınız saygılar