AKÇADAĞIN ' AK' ADAYI 'ATAY ' MI OLUYOR ?
Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar HASAN ATAY - Akçadağ İlçesinin ' AK ' adayı mı oluyor ?
24 Kasım 2013 - 00:02 - Güncelleme: 25 Kasım 2013 - 20:44
Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar HASAN ATAY - Akçadağ İlçesinin ' AK ' adayı mı oluyor ?
Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar HASAN ATAY ismi son günlerde Akçadağ için tekrar dillendirilmeye başladı.Yeşilyurt belediye başkan aday adaylığı için resmi müracaatını yapmadan önce Akçadağ ilçesi için ismi kulislerde çokça zikredilen HASAN ATAY'ın ,Yeşilyurt belediye başkan aday adaylığını açıklamasına rağmen ismin Akçadağ gündemin de düşmemesi enteresan bir durum olarak ifade ediliyor.Kimileri ise HASAN ATAY isminin sıklıkla Akçadağ için zikredilmesini YEŞİLYURT için en güçlü aday adayı konumunda olan HASAN ATAY 'ın yıpratılmasına dönük bir hareket olarak değerlendiriyor.
Kulislerde dillendirilen üst düzey bir Ak Parti Kurmayının HASAN ATAY'a Akçadağ ilçesi adayı olması için teklif götürdüğü iddialarını , HASAN ATAY'a sorduk. Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar HASAN ATAY , şunları kaydetti:
"Bunlar tamamen spekülatif söylemlerdir.Yeşilyurt belediye başkan aday adaylığı için müracaatımızı yaptıktan sonra, Akçadağ ilçesi için hiç bir zeminde, hiç bir kimse tarafında şahsıma her hangibi bir teklif yapılmamıştır.Velev ki öyle olsun ; benim böyle bir teklifi kabul etmem söz konusu dahi olamaz.Akçadağ ilçesi için resmi müracaatta bulunan bir birinde değerli 16 kardeşimiz mevcut.Bu kardeşlerimiz gece gündüz demeden aylardır çalışıyor.Bu tür spekülatif söylemleri Akçadağ için taşın altına elini koyan kardeşlerimize bir saygısızlık olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.
Haber= Hasan ERYILMAZ







YORUMLAR