Aklınızı başınıza alın!

Siyasette her şey mümkündür.. Yarın bir bakmışsınız.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan veya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın istifaları istenmiş.. Olmaz demeyin .. Olur mu, hem de bal gibi olur.

Aklınızı başınıza alın!
14 Ekim 2020 - 01:38 - Güncelleme: 14 Ekim 2020 - 15:45
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mayıs 2017'de AK Parti teşkilatlarına seslenmiş, 'Metal yorgunluğu olursa Türkiye paslanır' demişti. 

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından AK Partili 6 belediye başkanı 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş , Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe peş peşe istifa etmişti..

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası ise diğerlerinden farklı olmuş ağlaya ağlaya istifa ettiğini açıklamıştı..

Kimsenin öngöremeyeceği, Türkiye siyasal hayatında bir benzerinin yaşanmadığı bu istifa furyası şu realiteyi bir kez daha ortaya koymuştu; ' Siyaset bu her şey mümkündür ' 

Evet, siyasette her  şey mümkündür.. Yarın bir bakmışsınız.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan veya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın istifaları istenmiş.. Olmaz demeyin .. Olur mu, hem de bal gibi olur.

Vatandaş sizi hizmet edesiniz diye seçti..  Kavga edesiniz diye değil..

Birinizin diğerine tek bir üstünlüğü bulunmuyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasa bulunduğunuz makamları rüyanızda dahi göremezdiniz..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 'BEN OLMAZ İSEM ANKARA OLMAZ DİYORDU' şimdilerde Gökçek'i hatırlayan yok..

Siz neyin kavgasını veriyorsunuz.. 




HASAN ERYILMAZ
 
Fotoğraf: Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa açıklaması yaparken..

YORUMLAR

  • 0 Yorum