Arif KOYUN ; Akçadağ'a Hizmet Edebilmek için çıktık yola !

Akçadağlı Hemşehrilerimin Teveccühüne Mazhar Olabilirsem 2014 Yılı Yerel Seçimlerinde İlçemiz Akçadağ’a Farklı Bir Açıdan Hizmet Edebilmek Amacı İle Ak Parti Çatısı altında Akçadağ Belediye Başkanlığına Aday Olmak İstiyorum.

Arif KOYUN ; Akçadağ'a Hizmet Edebilmek için çıktık yola !
11 Ekim 2013 - 15:35 - Güncelleme: 13 Ekim 2013 - 17:33

Arif KOYUN; Temel amacımız Akçadağ'a hizmet etmektir, bu uğurda yola  çıktık   Akçadağlı Hemşehrilerimin Teveccühüne Mazhar Olabilirsem 2014 Yılı Yerel Seçimlerinde İlçemiz Akçadağ’a Farklı Bir Açıdan Hizmet Edebilmek Amacı İle Akçadağ Belediye Başkanlığına Aday Olmak İstiyorum.

 

Aday Adaylığı Sürecinde Akçadağ Belediye Başkanlığı İçin İsmi Geçen Akçadağlı Bütün Arkadaşların Bu Göreve Fazlasıyla Layık Olduklarına Canı Gönülden İnanıyor, Aday Adaylarının Tamamına Sonsuz Saygılarımı Sunarak Yüce Rabbimden Bu Görevi Hangimiz En İyi Ve Güzel Şekilde Yapabilecek İse Ona Nasip Etmesini Temenni Ediyorum.

 

            Akçadağ da Görev Yaptığım Süre İçinde Gücüm Ve Yetki Alanım İçinde, Yaptığımız Güzel Hizmetlerin Devamı Olacak Şekilde Sosyo Kültürel, Ekonomik, Kültür ve Turizm, Eğitim, Sağlık, Ulaşım alanlarında Akçadağı bir Akçadağ daha yapacak Bir Çok Hizmet planım Olmakla Beraber, Rabbim Nasip Eder Başkanlık Hizmeti Şahsıma Tevdi Edilir İse Öncelikli Olarak .

 

 ---     Akçadağ İlçemizin Sosyo Kültürel Ve Sosyo Ekonomik Yönleri Değerlendirilerek Arga, Kürne,Kürecik  Tüm Akçadağlıların Birlikte Hareket Edip Asgari Müştereklerde Buluşabilecekleri kardeşlik, Kaynaşma Ve Akçadağ İçin Birlikte Hareket Etme Ortamını Yaratmak, Bu Ortamı Gelişerek Devamını Sağlamak.

 

----     1991 Yılında Müdürlüğünü Yapmakta Olduğum Çok Programlı Lisenin 4. Üncü Katında Hizmete Başlattığımız;  Ancak Arsa Tahsisi Yapılmış Olmasına Rağmen İdarecilerinin Yıllar İçinde Sağlık Meslek Lisesine Bağımsız Bir Bina Yaptıramamaları Ve Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin Tamamının Uygulamalı Eğitim Yapabilecekleri Hastanenin Olmaması Gerekçesi İle Kapatılması İlçemiz İçin Bir Kayıp Olan Sağlık Meslek Lisesinin Yeniden Açılması,

 

---     Rektör Ömer Şarlak Döneminden Bu Yana Eğitim Öğretim Hizmetlerine Akçadağ Dışında Devam Eden, Akçadağ’a Getirilmesi İçin Bir Çok Defa Girişimde Bulunulmasına Rağmen Bir Türlü Akçadağ’a Getirilemeyen Akçadağ Meslek Yüksek Okulunun Akçadağ İlçe Merkezine Getirilerek Burada Eğitim Öğretim Hizmetlerine Devam Ettirilmesi ve Daha Bir Çok Konuda Teknolojik Ve Bilimsel Alanlardaki Gelişmeyi Sağlayacak Hususlarda Çaba Ve Gayret Sarf Etmek En Temel Görevim Olacaktır.

 

---      Hoşgörü Ve Kardeşlik Duyguları Gelişmiş, Huzur Ve Güven İçerisinde Ekonomik, Kültürel, Sosyal Ve Siyasi Alanda Gelişmesini Tamamlamış Ve Örnek Bir Akçadağ Görmek Dileğiyle Başta Aday Adayı Hemşehrilerim Olmak Üzere Tüm Akakçadağlılara Saygılar Sunarım.

 

ARİF KOYUN KİMDİR ?

 

1957 Akçadağ Derinboğaz Köyü Doğumluyum. 1989- 2009 Yılları Arasında Yaklaşık Olarak 13 Yıl Akçadağ Çok Programlı Lise Müdürü Olarak, 1 Yıl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olarak, 2 Yıl İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Akçadağ da Görev Yaptım , Kredi Ve Yurtlar Kurumu Malatya Battalgazi Öğrenci Yurdu Müdürü Olarak Emekli oldum.

 

 

 

Haber = Hasan ERYILMAZ

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Canan Dönmez
    12 yıl önce
    Hocam bu göreve sizden daha layık biri olduğunu düşünmüyorum. Bundan önce verdiginiz tüm hizmetlerdeki başarılarınız bunların en iyi kanıtı Allahın izniyle sonuçlar belli olunca başarılarınızın devamını görecegimizi biliyoruz. Sizi destekliyoruz ve arkanızdayız.
  • Yusuf Karakaş
    12 yıl önce
    arif hocam ben sizin döneminizdeyken sanat okulunda okuoyrdum merak ettiğim kapattırdığınız sağlık lisesinin kapattığınız gibi tekrar yeniden mi açacaksınız size ne oy versinki sizin yüzünüzden eğitim öğretim hayatında okumadığı bölümü okuyan insanlar var maddi imkansızlıklar yüzünden malatyaya gidemeyip eğitim göremeyen bir çok arkadaşımız var gören gözlere gözlükmü lazım