Başkan Kazgan Engelli Aileleri Ziyaret Etti

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve eşi, Akçadağ ilçesinde engelli bireyleri bulunan aileleri evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kazgan Engelli Aileleri Ziyaret Etti
12 Mart 2015 - 15:52

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve eşi, Akçadağ ilçesinde engelli bireyleri bulunan aileleri evlerinde ziyaret etti. 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Eşi Nadire Kazgan, engelli bireyleri bulunan ailelere çeşitli hediyeler vererek sohbet etti. Ziyaret’te duygusal anlar yaşanırken Başkan Kazgan, engelli bireyleri bulunan ailelerin sorunlarını da dinledi.

Belediye Başkanı Ali Kazgan herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “Dünyaya gözümüzü açtığımız andan itibaren genetik olarak ya da yaşadığımız zaman zarfında bir kaza ya da bir hastalık sonucu bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerimizi kaybetmiş olabiliriz ya da kaybedebiliriz. Her insan bir engelli adayıdır. Bu bilinç ile engelli kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşamaları için normal bir hayat sürebilmeleri için öncelikle toplumsal duyarlılığın oluşturulması gerekmektedir. Engelli sorunu toplumsal yaşamın bir sorunudur. Çünkü herkes bir engelli adayıdır. Bu bilinç içinde herkes engellilerin sorunlarına karşı duyarlı olmalı mücadelelerine destek vermelidir. Belediye olarak bizimde olmazsa olmazımız engelli kardeşlerimizi daha iyi şartlarla buluşturmaktır. İmkanlarımız doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına koşmanın mutluluğu ile maddi ve manevi destekte bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Akçadağ Doğu Mahallesinde ikamet eden engelli Volkan Öz’ün Babası Veli Öz, Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Belediye Başkanımız Ali Kazgan evimize gelerek bizlerle ilgilenmeleri beni ve ailemi onure etti. Bizlere bu durumu yaşatan öncelikle belediyesi başkanımıza teşekkür ediyorum. İlk defa Akçadağ’da engelli bireyleri ziyaret eden, onlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanımızın olmasından son derece gurur duyduk” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • LEVENT KARADAŞ
    9 yıl önce
    Başkanımız gerçekten onurlu bir insan yaptıklarından dolayı kendisini çok teşekkür ediyorum Akçadağımızada bu yakışırdı Allah da onu yalnız bırakmasın dualarım üstüne ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN