Bektaş'tan,Yeni Anayasa vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci-İdareci Ali Bektaş,Yazıhan ilçesinde temaslarda bulundu.

Bektaş'tan,Yeni Anayasa vurgusu
26 Şubat 2015 - 01:17 - Güncelleme: 26 Şubat 2015 - 08:14

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Eğitimci-İdareci Ali Bektaş,Yazıhan ilçesinde temaslarda bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan'da temaslarda bulunan Bektaş,ilk olarak AK Parti Yazıhan ilçe Başkanı Veysel Ateş'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bektaş,"Yeni bir anayasa yapma çalışmaları yaptıklarını ancak bununda diğer çalışmalar gibi engellendiğini belirtti. Darbecilerin yaptığı 1982 Anayasası ile ülkede siyaseti sürdürmeye çalıştıklarını belirten Bektaş, yeni Anayasanın yapılması için uğraştıklarını ancak muhalefetin buna engel olduğunu söyledi.

Bu seçimlerde hedeflerinin 400 milletvekili çıkarmak olduğunu belirten Bektaş, “7 Haziran seçimlerinde biz yeni Türkiye, yeni anayasa, çözüm sürecini ve en ileri demokrasi istiyorsak,400 milletvekilini vermek lazım.25. Dönem milletvekilleri inşallah bu şerefe nail olacaklardır. Yeni Anayasayı vatandaşlarımızın desteği ile çıkaracağız. 7 Haziranda' da yine destan yazmaya hazırız. 7 Haziran inşallah yeni bir destanın yazıldığı gün olacak. Bunu hep beraber, milletimizle birlikte yapacağız, inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız için 400 milletvekili çıkaracağız. Onun için başaracağız." diye konuştu.

Daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek,sorunlarını dinleyen Bektaş, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.Bektaş, "Halkın bu ilgisi ve kadirşinaslığı bizlere güç veriyor. Biz bu yola, "Gücümüz Hak'tan, desteğimiz halktan, tercihimiz AK'tan" sloganı ile çıkmıştık. Bu sloganımızın boşuna söylenmediğini halkımız bize gösteriyor" dedi.

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • ali
    9 yıl önce
    Tam akp ye göre bir aday.
  • muhammet
    9 yıl önce
    işte ağzı olan konuşuyor... Ben inanmıyorum o sözleri onun söleyebileceğine haberi yapanlara bişeyler vermiştir onlarda onun ağzından yazmıştır...
  • duran
    9 yıl önce
    Allah yolunu açık etsin başkanım vekilimiz sensin inşallhhhh
  • bahri
    9 yıl önce
    bahri arkanda başkanım sen bahrinin gururusun 100 yılda bir ali bektaş yetişmiyor
  • MEHMET
    9 yıl önce
    sayın bektaş sen ne anlayan anayasadan şundan bundan sen hasbel kader bir beldede başkanlık yaptın oda sayın TAYYİP ERDOĞAN IN sayesinde şimdi kalkmış anayasadan bahsediyosun anayasada kaç madde var desek 400 dersin