Çocuklar hep gülsün diye..

Malatya Umutsen Gençlik Derneği Adıyaman'ın Sincik İlçesine bağlı Narlı köyünde ihtiyaç sahibi 65 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu.

Çocuklar hep gülsün diye..
10 Ocak 2019 - 00:02

Malatya Umutsen Gençlik Derneği Adıyaman'ın Sincik İlçesine bağlı Narlı köyünde ihtiyaç sahibi 65 çocuğa bot ve mont yardımında  bulundu.

Umutsen Gençlik Derneği Bayan Teşkilat Başkanı ve Ar-ge Başkanı Ümran Yüksel yaptığı açıklamada "En ücra dağ bölgesinde yaşayan sosyal medyada bizi takip eden insanların destekleriyle bot ve mont yardımında bulunduk.Soğuk havada üstlerine giyecek montları olmayan çorap giymediği için ufacık ayakları buz gibi olan çocuklarla karşılaşmak bizleri üzdü. Büyük bir heyecanla meydanda bizim gelmemizi bekleyen 65 öğrencinin yüzünü güldürdük,güldürmeye devam ediyoruz. Gittikçe büyüyen amacı sadece çocukların yüzlerini güldürmek için çabalayan çok güzel bir gençlik var ."dedi.

Umutsen Gençlik Derneği Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Ünzile Aslan  ise " Bağışçılarımızın verdiği maddi desteği gerçek mağdurlara  ulaştırmak için en ince detayına kadar titizlikle  çalışıyoruz. Bir çift bot ve bir mont projemizle en ücra dağ bölgelerinde yaşayan çocuklarımıza ulaştırmak için gece gündüz demeden sosyal medyanın gücünü kullanarak hayırseverlerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Maddî ve manevi olarak bizlere desteklerini esirgemeyen ve bize gönül veren tüm takipçilerimize  teşekkürlerimi sunuyorum."

Hayırseverlerin Malatya Umutsen aracılığıyla gönderdikleri Bot ve Mont dağıtımında hayli heyecanlı olan öğrenciler ise aldıkları hediyeler karşısında sanki bayram olmuş gibi dondurucu soğuğa karşı yüzlerindeki sıcak gülüşler ve gözlerinin içinin gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum