Gevrek: Maraton Uzun, Biz Önümüze Bakacağız

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Elazığspor yenilgisini kötü oyuna bağlayarak, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Biz kötüydük, Elazığ da iyiydi” dedi.

Gevrek: Maraton Uzun, Biz Önümüze Bakacağız
27 Eylül 2015 - 15:47

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Elazığspor yenilgisini kötü oyuna bağlayarak, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Biz kötüydük, Elazığ da iyiydi” dedi. 

Bayram tatili için geldiği memleketi Malatya’da İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek kulüpteki son durum ve takımın ligdeki gidişatı hakkında merak edilen soruları cevapladı.
Elazığ karşılaşmasında kötü oynadıkları için yenildiklerini kaydeden Gevrek, “Elazığ maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Tabi sonuç istediğimiz gibi olmadı. Ama bunlar olabilecek şeyler. Maalesef Elazığ’a yenildik. Arkasından Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimize elendik. Tabi biliyorsunuz her ne kadar rakibimiz 3. Lig takımı da olsa, bu tür maçlar zor oluyor. Tabi artık bunlar geride kaldı. Her ne kadar üzülsek de geriye bakmamak lazım. Elazığ maçını taraftarlarımız 8 yıldır bekliyordu. Taraftarımız o yenilgiyi hak etmedi. Orada taraftar o sonucu hak etmedi. O gün taraftarımız stadı doldurmuştu. Ben en çok da ona üzüldüm. Ve o gün sonuna kadar da sabırlı oldular. Sonuna kadar da desteklediler. Ben buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ama artık yapacak bir şey yok. Biz önümüze bakacağız. Maraton uzun. Önümüzde bir Adana maçı var. İnşallah Adana maçında galip gelir, en azından içeride kaybettiğimiz puanları telafi ederiz” dedi.
Gevrek, takımın ligdeki hedefiyle ilgili de konuşarak, “Malatyaspor büyük bir camia. Ama şunu yaparsak, bu takım yüzde yüz şampiyon olsun dersek, biz Malatya’ya haksızlık yapmış oluruz” ifadelerini kullandı.

“BİZ BU SENE ŞAMPİYON OLALIM DEMİYORUZ”
Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Elbette ki hedefimiz olacak ama bu takım yüzde yüz şampiyon olsun dersek, biz Malatya’ya haksızlık yapmış oluruz. Bakın bir alt yapı diyoruz, tesisleşme diyoruz. Biz bu sene şampiyon olalım demiyoruz. Sağlam adımlarla olduğu takdirde, tabi mutlaka hedeflerimizin arasında şampiyonluk var. Dediğim şekilde bunu ekonomik yapı, alt yapı ve tesisleşmeyle yapmalıyız. Bugün sen Süper Lig’e çıkarsın ama önemli olan orada kalıcı olabilmen. Ben şunu söyleyeyim taraftarlarımıza. Tabi ki hedefimiz olacak ama bunu mantıklı bir çerçevede belirlemeliyiz. Takımı siz de izliyorsunuz. Her geçen gün ilk maçına göre üstüne koyarak gidiyor. Tabi Elazığ maçı derbi maçtı. Ancak bir maçla baz almamak lazım. Ben takımın ilerleyen süreçte daha iyi olacağını düşünüyorum. Bizim inşallah bu sene 3 tane hedefimiz var. Tesisleşme, altyapı ve ekonomik alt yapımızı yapmaya çalışacağız. Ben her istenen transferleri yapmış olsam tablo çok farklı olurdu. Biz kendimizi düşünseydik istediğimiz transferleri yapabilirdik. Biz 30 trilyonluk bir bütçeyle transferler yapabilirdik. Risk alabilirdik, şampiyonluğa direkt oynayabilirdik. Ama şampiyonluğun da garantisi yok. Ya şampiyon olamazsan ne olacak. Ben bırakıp gittikten sonra ne olacak kulübün hali. Bu doğru bir şey değil. Biz istiyoruz ki bu sene olmazsa seneye, borçsuz bir şekilde bir bütçe oluşturarak hedefe oynayacak bir takım ortaya çıksın. Bizim bunu yapmamız lazım. Malatya’nın gittiği yerde kalıcı olması lazım.”

“CEZAM 15 EKİM’DE BİTİYOR”
Gevrek, Giresun maçıyla birlikte cezasının biteceğini hatırlatarak, “Takımın yanında olamayarak bazı şeylerden hak etmediği bir şekilde mahrum kaldım. Cezam Ekim ayının 15’inden itibaren bitiyor. Tabi takımımın yanında olacağım için mutluyum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum