MAFSAD fotoğraf eğitimi verdi

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan tarafından gerçekleştirilen eğitime, Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencileri katıldı. Öğrenciler eğitimin ardından Orduzu Tabiat Parkı’na fotoğraf çekimine gittiler.

MAFSAD fotoğraf eğitimi verdi
05 Kasım 2021 - 10:20 - Güncelleme: 05 Kasım 2021 - 18:26
MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan tarafından gerçekleştirilen eğitime,  Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencileri katıldı. Öğrenciler eğitimin ardından Orduzu Tabiat Parkı’na fotoğraf çekimine gittiler.

Etkinlikten oldukça keyif alan öğrenciler fotoğraf makinesini ellerinden düşürmediler. 7.sınıf öğrencisi Veysel Üngür makineyi eline aldığında çok mutlu olduğunu ve sürekli fotoğraf çekmek istediğini söyledi. Bu mutluluğu sağladıkları için  okul idaresine, öğretmenlerine ve MAFSAD ekibine çok teşekkür etti.

Akşemsettin İşitme Engelliler Okul Müdürü Mesut Gönç yaptığı açıklamada “özel öğrencilerimize özel imkanlar sunabilmek adına tabiri caizse gecemizi gündüzümüze katıyor, her fırsatı değerlendirme gayretini taşıyoruz. Öğrencilerimize fotoğraf eğitimi ve çekim teknikleri noktasında bu güzel imkanı sunan MAFSAD Derneğine ve yönetimine, Okulum adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum