MHP'li Yıldız, Akçadağ'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Akçadağ’da Develi sakinlerinin misafiri oldu.

MHP'li Yıldız, Akçadağ'ı Ziyaret Etti
20 Mayıs 2015 - 17:41 - Güncelleme: 20 Mayıs 2015 - 17:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Akçadağ’da Develi sakinlerinin misafiri oldu. 

Yıldız, Akçadağ’ın Develi beldesini ziyaret etti.

Develililerin misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden MHP’li Yıldız, Develinin yuvası, memleketi olduğunu kaydetti. Yıldız, “İki nedenle Develi bizim yuvamızdır. Başbuğ bile ‘Benim ikinci memleketim Develi demiştir.’ ikinci olarak da ben de Sarıhacılıyım. Develi de bizim yurdumuz, köyümüz sayılıyor. Milletvekili adaylarının belirlenmesinden sonra tüm milletvekili adaylarımızla tüm ilçe esnaf ve vatandaşları gezdik. Milliyetçi Hareket milletvekili adayları olarak Battalgazi ve Yeşilyurt esnaf ve vatandaşlarının büyük bir bölümünü gezdik. Sorunlarıyla hemhal olduk. Milliyetçi Hareket iktidarında hem vatandaşların hem de esnafların yaşadığı sorunları çözeceğimizi beyan ettik” dedi.

Esnaf ve vatandaşların AKP iktidarından artık bıktığını, inanmadıklarını belirten Yıldız, AKP iktidarının gelecekte ne yapacağına dair hiçbir vaatte bulunmadığını kaydetti. 

Yıldız, şunları söyledi: 

“AKP ‘Biz eskiden ne yaptıysak, gelecekte de onu yapacağız’ gibi klasik söylemler kullanıyor. Artık Türkiye’nin, Malatya’nın ve Develilerin sorunlarını bilmekten dahi uzaklaşmış, gerilere düşmüş durumda. AKP için artık yüzde 70 gibi oranlar hal artık. Develi zaten yiğitlerin harman olduğu yerdir. Yiğitler olunca da akla MHP geliyor. AKP çıkıyor, ‘Biz Marmaray’ı yaptık’ diyorlar. İyi de Malatyalıların, Develililerin, Marmaray ile ne alakası var. Bunu da Malatya’da yaptıkları hiçbir hizmet olmadığı için hiçbir şey anlatamıyorlar.”

“Milliyetçi Hareket iktidarında diyoruz ki, asgari ücret 949 lira olmayacak” diyen Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında asgari ücretin bin 400 lira olacağını söyledi. Yıldız, “Birileri kaçak saraylarda yaşıyor. Saray 1 buçuk katrilyon. Sarayın aylık masrafı 21 milyon lira. Bu sarayda da bir kişi yaşıyor. Türkiye’de de 13 milyon işsizimiz var. Biz her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız ama herkesi alamayacağız. Dolayısıyla yoksul insanlarımızın evlerine ekmek götürmesi için işe alamadığımız aileye ‘Hilal Kart’ vereceğiz. Bu kartın içinde her ay 700 lira para yüklenecek ve yoksul ailelerimiz kendi bölgelerindeki esnaflardan gidip rahatlıkla alışverişlerini yapacaklar. Hem yoksul vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak hem de bölge esnafları alışverişlerle rahat bir nefes alacaklardır. Bunları yapabilmek için de Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidar olması gerekiyor. Bunun için hem Develi’nin hem de Malatya’nın Milliyetçi Hareket’e destek vermesi gerekiyor. Hem Develi’de hem Malatya birinci parti olursak, Türkiye’de de Milliyetçi Hareket tek başına iktidar olur” dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, konuşmasını tamamladıktan sonra Develililerle birlikte çiğköfte yedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum