Ölmeztoprak,Malatya'da Rüzgarı Arkasına Aldı

Malatya medyasının tanınan ismi gazeteci ALİ ALADAĞ,25.Dönem Bağımsız Malatya Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak'ın Malatya'da rüzgarı arkasına aldığını söyledi.

Ölmeztoprak,Malatya'da Rüzgarı Arkasına Aldı
05 Mayıs 2015 - 00:09 - Güncelleme: 10 Mayıs 2015 - 16:49

Malatya medyasının tanınan ismi gazeteci Ali Aladağ,25.Dönem Bağımsız Malatya Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak'ın Malatya'da rüzgarı arkasına aldığını söyledi.

Münir Doğan Ölmeztoprak'ın 2 Mayıs Cumartesi Günü Akçadağ İlçe Merkezinde gerçekleştirdiği mitingi değerlendiren Aladağ,çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Aladağ'ın değerlendirmelerinin satır başları şöyle:

"-Bir mitingde olması gereken ne varsa hepsi Ölmeztoprak'ın mitinginde vardı.

-Miting Malatya'da geniş yankı uyandırdı.

-Akçadağ "Bayramı bekleyen oruçlar gibi sandığı beklediğinin" mesajını verdi.

-Ölmeztoprak, Akçadağ'da bir ilke imza atarak,eşine örneğine kolay kolay rastlanmayacak bir tablo oluşturdu,"Sağcısı,solcusu,merkeziyetçisi,milliyetçisi,liberali,seküleri" "Toplumun bütün katmanlarını,bütün renklerini mitiginde buluşturdu"

-Ölmeztoprak,Akçadağlılara hitap ederken;"Alışagelmiş, bir siyasi dil kullanmadı.Yani,"Herhangi bir davanın Savcısı veya Avukatıyım" demedi.İncitici üslup, ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı, rencide edici bir tavır benimsemedi.Ben demedi biz dedi.Siyasi Parti liderlerinin kullandığı sert,kutuplaştırıcı üsluptan bıkıp usanan vatandaş,Ölmeztoprak'ın "DİLİNİ" çok sevdi.

-Akçadağ,tarihinde ilk kez bütüncül bir tavır sergiledi.

-Anavatan Partisinden tercihli oy rekoru ile 19. dönem Malatya milletvekili olan Münir Doğan Ölmeztoprak, Akçadağ mitingi ile yeni bir rekor kırabileceğinin sinyalini verdi.

-En önemli ayrıntı ise şuydu:"AK Parti 22. ve 23. dönem Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın beraberinde yer alan Ölmeztoprak'la beraber hareket eden tabanı 'O' gün miting meydanındaydı"Yani!Ölmeztoprak tabanı  bu seçimde bölünmeyeceğiz,beraberiz mesajı verdi" diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum