Özcan: Türkiye Terörü sonlandıracak kudrettedir

Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Büyükşehir Encümeni Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Necmettin Özcan, terör saldırılarını kınadı.

Özcan: Türkiye Terörü sonlandıracak kudrettedir
11 Ağustos 2015 - 00:02 - Güncelleme: 11 Ağustos 2015 - 23:07

Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Büyükşehir Encümeni Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Necmettin Özcan, terör saldırılarını kınadı.

Özcan,terörü lanetlerken, saldırılarda şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.Terörün kanlı yüzünü, acımasız yanını, hain niyetini son zamanlarda bir kez daha açığa vurduğunu belirten Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Terör örgütü PKK tarafından şehit edilen polis ve askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Terörün dini, mezhebi ve milliyeti yok. Vahşetin hiç bir bahaneyle haklı gösterilemeyeceğine inanan milletimiz, herhangi bir terör örgütünün diğerine tercih edilemeyeceğinin de bilincindedir.Bir insanlık suçu olan terör saldırılarını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum.Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye Halkı yani Türk Ulusu; bu karanlık günleri sonlandıracak kudrettedir ”diye konuştu.      

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum