Özdemir,Pütürge ve Doğanyol'u ziyaret etti

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İlahiyatçı - Yazar Fikret Özdemir,AK Parti Pütürge ve Doğanyol İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Özdemir,Pütürge ve Doğanyol'u ziyaret etti
16 Şubat 2015 - 21:36 - Güncelleme: 21 Şubat 2015 - 03:40

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İlahiyatçı - Yazar Fikret Özdemir,AK Parti Pütürge ve Doğanyol İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak Doğanyol ilçesini ziyaret eden Özdemir, AK Parti Doğanyol İlçe Başkanı Ahmet Doşar ile bir süre makamında görüştü. Özdemir daha sonra Pütürge ilçesine geçti.

AK Parti Pütürge İlçe Başkanı İsmail Oğuzhan Oğuz'u makamında ziyaret eden Özdemir,"Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birinci sınıf vatandaş olarak muamele görmeye başladığı bu sürecin, sivil bir anayasa güvencesinde toplumsal sözleşme ile teminat altına alınmasını çok önemsiyorum. Atılan olumlu adımların sürdürülebilmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini garanti altına almak,çocuklarımıza daha iyi bir yaşam sunabilmek, ileri demokrasinin ülkemizde yerleşebilmesi için, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için yola çıktık"dedi

Her iki ilçe başkanı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Özdemir'e milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • MEHMET
    9 yıl önce
    Akçadağ lı bir ismin iktidar partisinde seçilecek bir yerde aday olması gerçekten çok güzel biz Akçadağ lılar olarak bir değil iki tane vekil istiyoruz Fikret bey in adını duyduk umarım çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alır.Fikret bey ile beraber hareket eden Ahmet İnce kardeşime de çalışmalarında başarılar dilerim..
  • Hayati
    9 yıl önce
    Fikret senin benim gibi adam birileri gibi ego patlaması yok bencillik yok kendini beğenmişlik yok. Akçadağlılar olarak kendisini destekliyoruz. en azından samimi ve içten biri
  • Malatya
    9 yıl önce
    Sayın fikret kardeşimi 20 yıldır tanırım. Krakteri davranışı ve kişiliği ile örnek insandır. Allah yolunu acık etsin kardeşimin. Mütevazilikte örnek insandır