Özhan: Akçadağ'da 10 Binin Üzerinde Oy Bekliyoruz

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Özhan: Akçadağ'da 10 Binin Üzerinde Oy Bekliyoruz
07 Ekim 2015 - 00:00 - Güncelleme: 07 Ekim 2015 - 00:00

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Akçadağ ilçe Başkanı Arif Tutal ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Milletvekili adayı Özhan,ilçe teşkilatına geçerek burada partililerle bir süre görüştü.

İlçe Başkanı Arif Tutal'ın,6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan'ıda meclise göndermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtmesinin ardından, burada bir konuşma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan,Kurban Bayramı süresince Başbakan Davutoğlu ile birlikte Birleşmiş Milletler ziyaretinde bulunduğundan,partinin bayramlaşma programına iştirak edemediğini belirterek 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan siyasi tabloyu değerlendirdi.

1 Kasım seçimlerinin bir erken seçim değil, tekrar seçim ve Türk siyasi tarihinde yaşanan bir ilk olduğunu ifade eden Özhan,"7 Haziran seçimleri sonrası üç aylık tecrübe bile AK Parti'nin olmadığı bir senaryoda memleketin ne hala gelebileceğine dair yeterince işaretler verdi" dedi

AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde,Akçadağ'da aldığı oy oranına da değinen Özhan,"7-8 bin oyun Akçadağ'a yakışmayacağını belirterek,1 Kasım seçimlerinde Akçadağ'da 10 binin üzerinde bir oy beklediklerini söyledi.

Teşkilat ziyaretinin ardından,partililer ile esnaf ziyareti gerçekleştiren Özhan,esnafın yoğun ilgisi ve alakası ile karşılandı.Tek tek esnafları gezen Özhan,1 Kasım seçimlerinde Malatya'dan 6 milletvekiliyle meclise gitmek için destek istedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum