Sakalıuzun Mahallesi Sakinleri'nden Başkan Çakır'dan yol talebi
Malatya'nın Akçadağ ilçesi Sakalıuzun Mahallesinde yolun bir kısmının bozuk olması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor.
Malatya'nın Akçadağ ilçesi Sakalıuzun Mahallesinde yolun bir kısmının bozuk olması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor.
Akçadağ ilçesine bağlı Sakalıuzun Mahallesinde yolun bir kısmının asfaltlı bir kısmının ise bozuk olması nedeniyle mahalle sakinleri yapılmayan yollarının yapılmasını talep etti. Yolun bir kısmının asfaltlı olması bir kısmının ise bozuk olmasına tepki gösteren mahalle sakinleri biran önce yollarının yapılmasını istedi.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Sakalıuzun mahalle muhtarı İhsan Turan," Büyükşehir Belediye ekipleri mahallemizdeki yolun önemli bir kısmında asfaltlama yaptı.Asfaltlama yapılmayan bir kilometrelik yolumuz kaldı.Tamamlanamayan bu yoldan ötürü büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'dan uzun bir süredir tamamlanamayan yolumuzun biran önce tamamlanmasını talep ediyoruz.Başkanımızın bu çağrımıza kayıtsız kalmayacaklarını umut ediyoruz" diye konuştu







YORUMLAR